Fresh si ajo merr!

Këtu janë disa fotografi të shitësit vendosjen për tregun e sotëm. Kjo është e drejtë - fushë pranë tregut është duke korrur si unë lloji!

Sot ne kemi marrë lule, veggies të freskëta, tamales, dora bërë rrobat e fëmijëve, stoli, T-shirt riciklohen prodhojnë çanta, produkte bukurie Mjekësi më shumë. Ne kemi pasur edhe terapistët masazh të vijnë dhe të vendosur deri - çfarë do të sjellë?

Pjesë

1 koment të freskët si ajo merr!

Lini një Përgjigju

Ju mund të përdorni këto HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>