Planifikimi sezonin 2011

Wow, shumë gjëra kanë ndodhur këtë vit të parë të tregut! Një falënderim të madh është për shkak të të gjithë që e bëri atë të tillë një sukses-shitësit, vullnetarë dhe patronët ashtu! Ne kemi bërë shumë miq dhe mësuar shumë mësime se si të bëjnë një punë të re të tregut.

Tani për disa lajme shumë të mira. Portland lagjes Grant i vogël që na lejohet për të ardhur në vitin tonë të parë të ekzistencës ka qenë rinovuar për një vit të dytë! Pra, ne ofrojmë një të sinqertë "faleminderit" për të Fqinjët Qendrore Verilindja dhe qytetin e Beratit për të bërë këtë të mundshme.

Whats e ardhshme? E pra, gjëja e parë që ju mund të keni vënë re është ndryshimi i emrit. Ne jemi tani "Tregut çun Komuniteti". Ndryshimi "Kolektive" për të "Community" bërë më shumë kuptim në lidhje me fokusin tonë. Nuk do të jetë disa ndryshime së shpejti të vijnë në faqen tonë të internetit që do të reflektojnë evolucionin tonë dhe shpresojmë të bëjë vizita juaj këtu më të këndshme dhe konstruktive.

Përveç kësaj, tregu vetë do të jetë edhe më i madh se më parë me disa shtesa të veçanta për përzierje që duhet të na bëjë një ngjarje të mos humbasë! Kjo është ajo ku unë duhet të përmend thelbin tonë të ngurta e vullnetarëve që kanë qenë shtylla kurrizore e të gjithë shfaqjes. Disa janë veteranë të skenës fermerët e tregut, të tjerët janë krejtësisht të reja në këtë, por të gjithë janë pjesë e asaj që e bën këtë treg të veçantë. Së bashku ne jemi të vendosur së bashku planet për sezonin 2011 si ne ulemi strehuar nga dimrit Portland nga ngrohja e zjarreve.

Ju lutem mos harroni, ne jemi të gjithë një operacion vullnetare, që do të thotë se ne jemi gjithmonë të mirëpritur për ata që mund të duan për të ndihmuar në çdo mënyrë që të ndjehen më të rehatshme. Doni të ndihmuar të ngritur apo të prishen tregun me ne? Dëshironi të mirëpritur vizitorët? Trafikut të drejtpërdrejtë? Veshje deri në një kostum të madh karrota dhe valle nga hyrja? Just kidding lidhje me atë të fundit ... lloj. Get në kontakt me ne dhe ne do të të bëjë ju pjesë e një komuniteti.

Pjesë

2 komente për Planifikimi sezonin 2011

 • Ellen Houx

  Hi - Unë kam një fermë të vogël në La Center, Washington, The Chicken Farm Dancing. Unë jam i interesuar për të qenë një shitës vezë. Please let me know nëse jeni të interesuar.

  • admin

   Hi Ellen,

   Mënyra më e mirë për ne që të dini nëse ju jeni një përshtatje të mirë për tregun është që të kalojnë nëpër procesin tonë të aplikimit, këtu: Menaxho Tregut ime . Nuk ju mund të na thoni çdo gjë që është e rëndësishme në lidhje me produktin tuaj, varg të lirë, organike, etj Ne japë përparësi për ata që janë në zonën Portland, por ne me siguri do të konsiderojmë ty. Është gjithashtu e rëndësishme që ju keni të gjithë të licencimit të përshtatshme dhe sigurim për tregun tonë. Shih më shumë në lidhje me këto kërkesa këtu .

   Faleminderit, dhe të shohim përpara për të dëgjuar nga ju!

   ~ Wes

Lini një Përgjigju

Ju mund të përdorni këto HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>