Orari i ngjarjeve për gusht 28

Ja se çfarë ne u rreshtuar për të dielën e ardhshme, folks!

Konkurseve - Të gjitha moshave dhe aftësive të mirëpritur. Ne do të votojnë në 01:00
Jam më i mirë (lloj eatin ')
Perime Biggest homegrown
Weirdest / Funniest homegrown perimeve

Lojra! Këto do të zhvillohet gjatë gjithë ditës.
Cornhole Championship (jeni ju më të mirë çun ka parë ndonjëherë?)
Veza-on-lugë garë
Tullumbace ujit hedhje

Punëtoritë! Mos humbisni mundësinë për të mësuar diçka nga vendasit çun.
10:00 - Master Riciklimi dhe Kompostimi
11:00 - Tai Chi Demonstrimi
12noon - Krijo shumë jo-toksike pastrues dhe produktet e trupit
13:00 - Tools Kopshti mjet mprehje Ted dhe Mirëmbajtja

Aktivitetet Bonus përfshijnë: Një kamion zjarr nga Fire Station 14 do të japë demo fëmijët 'sigurisë, My Story Portrait Gallery Show, demo Chef Catherine-së gatim tregut, Toe përgjimin Music, dhe të njëjtat të mëdha të tregut favorites-Tamales, manaferrat, veggies, vepra artizanale ftohtë, lule të pabesueshëm dhe të hedhura e këtushme e karaktereve.

Pjesë

Lini një Përgjigju

Ju mund të përdorni këto HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>