Orari i ngjarjeve për gusht 28

Ja se çfarë ne u rreshtuar për të dielën e ardhshme, folks!

Konkurseve - Të gjitha moshave dhe aftësive të mirëpritur. Ne do të votojnë në 01:00
Jam më i mirë (lloj eatin ')
Perime Biggest homegrown
Weirdest / Funniest homegrown perimeve

Lojra! Këto do të zhvillohet gjatë gjithë ditës.
Cornhole Championship (jeni ju më të mirë çun ka parë ndonjëherë?)
Veza-on-lugë garë
Tullumbace ujit hedhje

Punëtoritë! Mos e humbisni shansin [...]

Pjesë

Ejani në 28 Fair gusht!

Yeehaw! Është Panairi i vendit çun dhe kjo është gonna të jetë një wagonload e fun!

Ajo do të zhvillohet në të njëjtën ditë si Panairin e Rrugës Asociimit i 42 Ave Biznes më 28 gusht dhe ju mund të ecin nga një deri në të tjera, nëse ju pëlqen. Panairi Rruga fillon pak më vonë në mesditë, [...]

Pjesë

Të dielën në Tregut

Disa foto për ju për të shijuar nga dita e tregut 10 korrik!

Kënaqësitë oborrin e shtëpisë-rritur e Badger Farm Urban

Komuniteti Tabela art!

Pjesë

SNAP Matching në Tregut

Hi miq. Kjo është shënim të shpejtë për të mos e dini se ne kemi të parakohshme (Supplemental ushqyerit Programi i Asistencës) në dispozicion në tregun tonë. Ne gjithashtu do të përputhen deri në $ 5, falë një granti bujare nga Nju stinët Tregut!

Ejani në tryezë Informacionit dhe ne do të vendosni ju me argumentet druri që [...]

Pjesë

Sezoni i jonë e re është jashtë për një fillim të madh

Gëzojnë disa nga fotot e ditëve Kete sezonet s tregut ... Shpresë për të parë ya atje të dielën e ardhshme!

Pjesë