Përkraheni Na

Ne kemi nevojë për mbështetjen tuaj.

Si një organizatë gjithë-vullnetare ne jemi në gjendje për të minimizuar shpenzimet tona, por ne kemi kostot operative për të cilat ne kemi nevojë për mbështetjen e komunitetit.

Ne kemi një numër të artikujve në listën tonë të dëshirave, ndonjë donacion të bëni do të shkojë në drejtim të ndihmuar tregun e shërbyer më mirë komunitetin tonë. Ne me kënaqësi do të pranojë donacione të të gjitha madhësive!

Wish List:
Tualeti Portable dhe lavamani qira ($ 650)
Pajisjet Tregut Storage ($ 600)
Shtypi (Postera, Shenjat) ($ 430)
Rinovimi Sigurim Politika e Tregut ($ 195)
Tabelat Lightweight ($ 180)
Amp për Muzikë ($ 200)
Incidentals (Tape, qese plehra, etj) ($ 150)

Faleminderit për ata që tashmë kanë dhuruar!

Zjarri në malin (400 USD Donacion)
Çun Shoqata e Neighbors ($ 500 Donacion për Signage)
Beaumont Hardware (Supplies Tool Mprehje punëtorisë)
Amerika e gjelbër (Bëni të Tregut juaj Vendor i Bursave)
NEPO 42 (Shërbimet Dishwashing)
New Seasons (SNAP Matching Fondeve)
PCC punëtore (Market Location)
Banka e SHBA (Rruga Banner)
Living Room REALTORS ($ 100 Donacion)

Lotari Çmimet:

Missing Link Bike Shop ($ 100 Tune-up)
Recology (3 Ngarkesa e përzierje plehrash të mbajtura)
Cameo Kafe (2 çanta e kafe)
Alameda Brewing (Certifikata dhuratë)
Bodrum Door Kafe / 2 Story (Certifikata dhuratë)
Phasian Farm (Certifikata dhuratë)
Zenana Spa (Certifikata dhuratë)

Donacionet janë të taksave deductible. Për të dhuruar, ju lutem dërgoni një kontroll për të:
Tregu çun Komuniteti
Fqinjët C / O Northeast Qendror
4415 NE 87 Ave
Portland, OR 97220

Pjesë