Komuniteti Tabela

A keni ndonjëherë të dëshironi ju kishte një mënyrë për të kaluar ato veggies shtesë nga kopshtit tuaj ose të të shitur vepra artizanale tuaj shtëpi dhe për të marrë diçka që ju mund të përdorni në këmbim? Të Tabelat e Komunitetit Tregut çun Komuniteti do të ofrojë një hapësirë ​​të hapur për fqinjët për të blerë, shitur ose produkte të tregtisë që ata sjellin për të tregut, pa pasur nevojë të angazhohen për të qenë një shitës sezonale.

Rregullat:

1.) Kontrolloni në në treg Info Booth kur të mbërrini dhe na tregoni se çfarë ju kanë sjellë.

2.) Sillni të prodhuar, artit dhe vepra artizanale, mallrave-vetëm të punuar me dorë në lidhje me ndonjë gjë që ju keni rritur ose të marrë veten.

3.) Nuk ka rezerva. Është të vijë më parë, së pari shërbeu.

4.) Ju merrni gjysmën e një tryezë për të ngritur. Ne rekomandojmë një shenjë që të tregojë njerëzve se çfarë ju jeni duke ofruar dhe kush je!

6.) Shitet, tregti, shkëmbim, ose vetëm të japë atë larg me personin e duhur. Është e deri tek ju.

5.) Ka një limit $ 100 dollar në shitje për ditën. Nëse jeni të shitur më shumë se që ju mund të konsideroni duke qenë një shitës.

. 6) Ju mund të shesin: fruta, perime, lule ose bimë që ju e keni rritur dhe vezë nga pula tuaj oborrin e shtëpisë, dhe çdo artizanale apo artit që ju keni krijuar. Ushqime të përgatitura janë zakonisht nuk lejohen. Mësoni më tepër nga Multnomah County këtu .

7.) Dhe mbani mend, të jetë i sjellshëm dhe miqësor. Këto janë fqinjët tuaj dhe kjo është komuniteti juaj. Have fun!

Pjesë