Shitësit

Shitësit në tregun e Komunitetit çun ose mund të shesin në baza sezonale apo ditore. Më poshtë është një pasqyrë të shkurtër të shitur në tregun e Komunitetit çun. Nëse keni ndërmend për të shitur në treg si një shitës, ju do të duhet për të shkarkuar dhe lexoni Manualin 2013 Vendor. Pasi ju e kuptoni rregullat që ju mund të aplikoni përmes sistemit tonë online aplikimit në Menaxho Tregut ime . Ju lutem na kontaktoni me ndonjë pyetje ju mund të keni.

Aplikoni në tregun këtu: Menaxho Tregut ime

Lexoni Doracakun 2013 Vendor

Fresh Prodhimi

Fermerët siç përcaktohet nga Programi ushqyerit e drejtpërdrejtë Farm mund të shesin prodhimet në tregun e Komunitetit çun.

[Fermerët] vet, me qira, qira ose sharecrop tokës të rriten, të kultivuar ose korrjes të lashtat në këtë vend dhe rritet fruta të freskëta, perime apo prerë bimëve në Oregon apo një qarkut në kufi për të shitur në qëndrimin tuaj fermë ose në një treg të fermerëve.

Për të shitur si një fermer në CCM

  • Bëhuni i regjistruar për të pranuar FDNP Vauçera, dhe një herë ne jemi të certifikuar, WIC dhe të parakohshme, si edhe, dhe pranuar ato për produkte të miratuara.
  • Vetëm të shitur prodhimin e ju ose jeni i kompanisë u rrit.
  • Të mund të presë me të drejtë se ju ose përfaqësuesi juaj do të jetë në gjendje të marrë pjesë në çdo treg.
  • Etiketojë produktet tuaj në mënyrë që konsumatorët e di se çfarë janë dhe se si ata janë rritur.
  • Përdorni një shkallë të certifikuar.
  • Njoftoni vëllimit tuaj të shitjeve dhe fitimeve të Tregut çun Komunitetit çdo ditë tregu.
  • A tuaj set-up dhe të pastër-up, në kohë.

Ushqime të përgatitura

Për të shitur ushqime të përgatitura në të Tregut çun Komunitetit ju duhet të ndiqni të gjitha USDA e aplikueshme, ODA, dhe Multnomah County udhëzuesit. Ju do të duhet për të marrë një licencë të përkohshme Restorant dhe të depozitojë me ne.

Oregon Departamenti i Bujqësisë (ODA) Ligji "> Departamenti Oregon e Bujqësisë përcakton ushqimeve të përpunuara si më poshtë:

Mallrat e pjekur, produkte qumështi, jams, jellies, ruan, salsas, vinegars, vajra, dressings sallatë, manaferrat ngrirë dhe qershi, herbs të thata, dhe fruta të dehidratuar dhe perimet janë shembuj të produkteve të fermerëve të përbashkët 'të tregut që duhet të përpunohen në një strukturë të licencuar . (Shih përkufizimet në faqen 17 për një më të plotë aktiviteteve të përpunimit të ushqimit të listave.)

Kuzhina shtëpi që plotësojnë kërkesat mund të licencohen si kuzhina vendase për disa aktivitete të përpunimit të ushqimit. Bllokime, jellies dhe mallrat e pjekur shpesh janë të lejuara në bazë të një licence të kuzhinës vendase, por qumështi, mish dhe të ulët-acid mallrat e konservuar nuk janë të lejuara në kuzhinat e brendshme. Shitësit duhet të konsultoheni ODA specialist i tyre sigurinë e ushqimit për të siguruar produktet që ata kanë në plan për të shitur mund të jetë i licencuar në objektin ata duan ta përdorin.

Shtëpi i bërë Arte dhe Mjeshtëri

Nëse ju keni një produkt i punuar me dorë ju do të donte për të shitur çdo javë, ju lutemi na kontaktoni për miratim.

Të Tabelat e Komunitetit

Nëse ju doni të shesin në treg, por nuk mund të angazhohen për të pasur një kabinë në çdo treg, ju mund të sjellë atë që keni dhe të shitur në Tabelat e Komunitetit. Për më shumë informacion, shikoni tabelat e Komunitetit faqe.

Pjesë